Opcje przeglądania

Kiszenie, kwaszenie to sposób konserwacji żywności opierający się na procesie fermentacji mlekowej przeprowadzanym przez bakterie mlekowe. Kiszone warzywa i zakwasy stanowią bardzo cenne dietetyczne pożywienie, bogate w wiele witamin z grupy A, C, B, E, żelazo, potas, wapń, kobalt i biotynę i inne mikroelementy. To naturalne probiotyki wzmacniające florę jelit. To bardzo zdrowe i naturalne produkty.

Ogórki kiszone 900ml Ogórki kiszone 900ml
Cena: 8,90 zł
szt.
zobacz więcej
Fenkuł kiszony eko Fenkuł kiszony eko
Producent: Dary Natury
Cena: 8,90 zł
szt.
zobacz więcej
zakwas z kapusty czerwonej zakwas z kapusty czerwonej
Cena: 19,90 zł
szt.
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl